امکان تائید هویت اینستاگرام با ویدئوی سلفی
اینستاگرام ممکن است در آینده از کاربران بخواهد هویت خود را با ویدئوی سلفی تایید کنند بعضی کاربران با انتشار اسکرینشاتهایی از صفحه اینستاگرام اعلام کردند این اپلیکیشن از آنها میخواهد با ارسال ویدئوی سلفی هویت خود را تأیید کنند.
براساس اسکرینشاتهایی که توسط مت ناوارا، مشاور رسانههای اجتماعی، در توییتر منتشر شده، اینستاگرام از برخی کاربران میخواهد یک ویدیوی سلفی ارسال کنند که زاویههای مختلف صورت آنها را نشان میدهد تا با این شیوه تأیید کنند یک شخص واقعی هستند. این شبکه اجتماعی مدتها است در حال مقابله با حسابهای ربات است. آنها میتوانند پیامهای اسپم ارسال کنند، کاربران دیگر را آزار دهند یا برای افزایش تقلبی تعداد لایک یا فالوور مورد استفاده قرار گیرند. ممکن است متا (که قبلاً فیسبوک، شرکت مادر اینستاگرام بود) در حال استفاده از این روش باشد تا بتواند رباتها را سریعتر تشخیص دهد.
به گزارش ورج، این شرکت سال گذشته آزمایش ویژگی مذکور را آغاز کرد اما با مشکلات فنی مواجه شد. چندین کاربر گزارش دادهاند که از آنها خواسته شده است برای تأیید حسابهای موجود خود یک سلفی ویدیویی بگیرند.
مشخص نیست که آیا این ویژگی در مرحله آزمایشی قرار دارد یا به آرامی در حال گسترش است. متا در مورد اینکه آیا در نهایت همه مجبور به گرفتن سلفی ویدیویی خواهند شد یا خیر اظهار نظری نکرده، اما اینستاگرام در توییتر پستی به اشتراک گذاشته و این مسئله را توضیح داده است. براساس متن منتشر شده توسط این شرکت، تنها از حسابهایی که رفتار مشکوکی دارند (مانند دنبال کردن سریع تعداد زیادی حساب) درخواست میشود ویدئوی سلفی ارسال کنند. این شرکت همچنین اعلام که ویژگی مذکور از سیستم تشخیص چهره استفاده نکرده و تیمهای اینستاگرام ویدیوها را بررسی میکنند.
یکی از راههایی که ما از سلفیهای ویدیویی استفاده میکنیم زمانی است که به نظر میرسد یک حساب کاربری میتواند ربات باشد. به عنوان مثال، اگر حساب پستهای زیادی را لایک یا تعداد زیادی حساب را در چند ثانیه فالو کند، ویدئوهای سلفی به ما کمک میکنند بفهمیم آیا یک شخص واقعی پشت حساب وجود دارد یا خیر. )
از آنجایی که متا مدتی پیش گفته بود یکی از ویژگیهای مبتنی بر تشخیص چهره خود را غیرفعال میکند، این اقدام اینستاگرام برای عدهای تعجبآور است. البته همانطور که در اسکرینشاتها و پیام خود این شرکت مشخص است، برای بررسی ویدئوها از سیستم تشخیص چهره استفاده نشده و ویدئو پس از ۳۰ روز حذف میشود.
در گذشته فیسبوک بارها اعتماد مردم را زیر سؤال برده، به همین دلیل ممکن است قول اخیر متا مبنی بر حذف کردن ویدئوها برای عدهای کافی نباشد و باعث نشود آن به این سیاست جدید اعتماد کنند. ممکن است کاربران به یاد بیاورند که چندی پیش تنها یک باگ باعث شد سودجویان به اطلاعات شخصی کاربران از جمله روز تولد آنها دسترسی داشته باشند. بهطور کلی نیز ارسال ویدئو از چهره برای اینستاگرام میتواند برای بعضی کاربران که دوست ندارد چهره آنها مشخص باشد، سخت به نظر برسد و نمیتوان آنها را سرزنش کرد.